Google
 
Moraitika, Messonghi
 

Korfu - Moraitika

Μοραΐτικα

Moraitika

 

A fővárostól délre kb. 21 km-re található a szinte egybeépült két település, Moraitika és Messonghi. Mindkét üdülőhely tavernákat, kávézókat, üzleteket, szórakozási lehetőségeket és a pihenéshez szükséges tengerpartot nyújtja a nyaralók ezreinek már hosszú évek óta.

Moraitika a sziget déli részének legdinamikusabban fejlődő és méltán legnépszerűbb üdülőhelye. Testvérfalujától csak a Messonghi folyó választja el, amely a tengerbe ömlik. A település már régóta közkedvelt célpontja a magyar országról érkező turistáknak. Köszönheti mindezt természeti környezetének, hosszú strandjainak, központi fekvésének és leginkább talán a helyiek vendégszeretetének. A település ellátottsága igen jó, minden megtalálható itt, amire csak szükség lehet egy nyaralás alkalmával.

MoraitikaMoraitika az éjszakai szórakozóhelyek széles választékát kínálja mindenkinek:  fiataloknak és azoknak, akik szívükben még fiatalnak érzik magukat. A szórakozóhelyek főleg a központban, a főutcán találhatóak, de rábukkanhatunk néhány eldugottabb helyre is, egy esti séta alkalmával.

Messonghi térségében rengeteg hangulatos kis tavernát találhat az arra sétáló, melyek egy része közvetlenül a tengerparton fekszik. Ezekben a különböző helyi specialitások mellett, számtalan halétel és különböző tengeri ételek közül válogathatunk. Messongi nyugodt halászfaluból pezsgő életű mozgalmas üdülőhely lett. Érdekessége a hajózható csatorna, mely itt ömlik a tengerbe.

 

 


 

Érdekli hogyan nyaralhatna itt? Tekintse meg a településhez tartozó utazási ajánlatokat! Kattintson az ajánlatok gombra:

 


Szállodák
Prassino Nisi Hotel Hotel**
Messonghi Beach Hotel Hotel***
Gemini Hotel Hotel***
Apollo Palace Hotel Hotel****
Delfinia Hotel Hotel****
Miramare Beach Hotel Hotel****
Marbella Hotel Hotel*****
Apartmannok
Zorbas Komplexum
Dina Apartmanház
Romantica apartmanház (közvetlenül a tulajdonostól!)
Zorbas Panzió
Makis apartmanház
Coryfu Apartmanház
Villa Tatiana
Alexandros Apartmanház
Filoxenia apartmanház
Panoráma apartmanház
Aquarius Apartmanház
Nikiforos Apartmanház
Margarita Apartmanház
Zoi Apartmanház
Zorbas Villák és Stúdiók
Éttermek
Popeye Fast Food
Kebab Place
Zorbas Taverna - Moraitika
Family Taverna
Bárok/Pubok
Szórakozóhelyek
Auto/motor kölcsönzők
Abba Car
Korfuinfo.hu - Minden, amit Korfuról tudni érdemes...