Google
 
Médiaajánlat

Weblapunk tartalma

A KorfuInfo egy online Turisztikai Információs Portál, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy segítségére legyen mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni Korfu szigetéről, a Ión tenger smaragdzöld gyöngyszeméről. Korfu mindig is igen népszerű célpontja volt a turizmusnak. Fekvése és közelsége révén az elmúlt években több 100.000 ember látogatott el e parányi, de annál gyönyörűbb szigetre. Oldalunk utazóknak és egyben utaztatóknak is szól, hiszen megpróbál minden olyan információt összegyűjteni és közzé tenni, amely szükséges lehet az odalátogatóknak, illetve kedvet csinálhat egy fantasztikus nyaraláshoz ezen a páratlan szigeten.

Célközönségünk

Utazni és új kultúrákat, tájakat és embereket megismerni mindenki szeret.  Az online információs adatbázis bárki számára lehetővé teszi a számára szükséges információk korlátlan, gyors elérését. A KorfuInfo célcsoportja tehát minden utazni és utaztatni vágyó internetező. Ha valaki nem szeretne utazni, egyszerűen csak kíváncsi Görögország e páratlan gyöngyszemére, akkor is sok hasznos és érdekes dologra lelhet oldalainkon. Ha Ön hirdetésével széles felhasználói réteget szeretne megcélozni, a KorfuInfo kitűnő csatorna lehet információi közvetítésére. Hirdetőinknek rendkívül kedvező árakat és rugalmas megoldásokat kínálunk.

 Megjelenési lehetőségek

1. A KorfuInfo oldalain lehetőség van online utazási ajánlatok elhelyezésére, melyek között az idelátogatók különböző kritériumok alapján keresni is tudnak. A hírdetésre kattintva az érdeklődőt átirányítjuk a hírdető iroda saját oldalára. Az irodák a róluk szóló adatok és ajánlatok módosításához könnyen kezelhető adminisztrációs felületet kapnak, amin keresztül újabb ajánlatok rögzítésére, valamint a meglévő adatok módosítására van lehetőség. A havidíj tartalmazza korlátlan számú ajánlat elhelyezését az adatbázisban. Bővebb információért kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Még ma kérjen árajánlatot!

Megjelenési forma:

(+36-70) 5080-456
Vágvölgyi Balázs
Értékesítési vezető

 

 2. A KorfuInfo rovataiban lehetőség van különböző formátumú hirdetések elhelyezésére, melyek néhány kivételtől eltekintve bármelyik oldalon használhatóak.

 Super banner (728*90 pixel), minden oldal tetején

Box banner (120*60 pixel), Álló banner (120*240 pixel) az oldalsávban, minden oldalon, valamint  Standard banner (468*60 pixel), midi banner (250*250 pixel), álló banner (120*240 pixel), mini banner (125*125 pixel) a cikkekben és tartalomban, 3 helyen.

 

 

Médiaajánlatunkat letöltheti pdf formátumban innen.

 

 Megjelenési forma

Ár

 

 

Szöveges link (max. 50 karakter)

3.000 Ft / Hónap

 

 

Box banner (180*150 pixel)

10.000 Ft / Hónap

 

 

Standard banner (468*60 pixel)

15.000 Ft / Hónap

Álló banner (120*240 pixel)

 

 

Mini banner (125*125 pixel)

5.000 Ft / Hónap

 

 

Super banner (728*90 pixel)

25.000 Ft / Hónap

 

 

Midi Banner (250*250 pixel)

12.000 Ft / Hónap

   

 

A megadott árak tájékoztató jellegűek és ÁFA nélkül értendőek. Kedvezményes hírdetési csomagjainkról érdeklődjön munkatársunknál! További hirdetési lehetőségek: rovat vagy tartalmi elem szponzoráció. Kérje egyedi ajánlatunkat! Kérjük egyedi elképzelésével kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

Az árak 2013 január 01.-től érvényesek!

A hirdetéseket GIF, Flash, HTML vagy adserver kód formátumban négy munkanappal a kampány indulása előtt kérjük leadni.

Kapcsolat:

Telefon: +36 70 508-0456

 Korfuinfo.hu - Minden, amit Korfuról tudni érdemes...