Google
 
Kapcsolat

A KorfuInfo.hu Utazási Portál szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseit a következő e-mail címre várjuk:

 Technikai problémáit vagy a weboldalon esetlegesen talált hibákat a

 

 e-mail címre küldött levélben jelezheti.

 

Üzemeltető:

ELÁBÉ 2001 Bt.
1116 Budapest
Kisköre u. 18.
Adószám: 21146444-3-43

 

Kérjük, hogy nyaralással, szállásfoglalással kapcsolatos kérdésekben NE minket hívjanak, hanem a hírdető irodákat keressék, mi felvilágosítást ezekben az ügyekben NEM tudunk adni! Megértésüket köszönjük!

 

Kapcsolati e-mail címeink beillesztése különféle címjegyzékekbe, valamint az azokra történő spamküldés törvénybe ütközik (2001. évi CVIII. törvény). Kérünk mindenkit, tartózkodjon a törvénysértéstől!

  

 Jognyilatkozat és Felhasználási feltételek

Az ELÁBÉ 2001  Bt-nek a www.korfuinfo.hu oldalain(és az erre az oldalra mutató linkek bármelyikén) az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételek vonatkoznak. Az ELÁBÉ 2001 Bt. (továbbiakban üzemeltető) fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A Felhasználási feltételek aktuális változata a www.korfuinfo.hu oldal alján található, "Jognyilatkozat" feliratú linkre történő kattintással érhető el. A korfuinfo.hu oldalain történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a korfuinfo.hu -t.

Nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a korfuinfo.hu oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást. A korfuinfo.hu oldalain szereplő nevek, logók, vízjellel ellátott grafikák és képek, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Mindezek alól kívételt jelentenek azok, amelyeket az Üzemeltető írásos engedélyével bocsátott felhasználásra.

Üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a korfuinfo.hu oldalain található információkat és szolgáltatásokat. Az üzemeltető nem tehető felelőssé a korfuinfo.hu oldalain fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. Az üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét.

Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A  korfuinfo.hu oldalain elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető  fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére, módosítására.

Az üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a korfuinfo.hu oldalain található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. Előfordulhat, hogy a korfuinfo.hu oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak. Az üzemeltető mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. Az üzemeltető természetesen mindent megtesz érte, de nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítik az Ön elvárásait és várakozásait.

Ha egy szolgáltatás fiók megnyitását igényli, a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdései szerint kérjük, hogy aktuális teljes és pontos adatok megadásával hajtsa végre a regisztrálást. Az üzemeltető a korfuinfo.hu szolgáltatásainak használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az üzemeltető  - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az üzemeltető  az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.

A fiókja jelszavának és a fiók titkosságának megőrzéséért Ön viseli a kizárólagos felelősséget. Kérjük, azonnal értesítse az üzemeltetőt fiókja esetleges illetéktelen személy általi használatáról vagy a biztonságon esett egyéb sérelemről. Az üzemeltető nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.

A fiók tulajdonosának engedélye híján nem használhatja fel más személy fiókját. A szolgáltatások használatának feltétele, hogy a szolgáltatásokat semmilyen törvényellenes vagy a jelen feltételek és figyelmeztetések által tiltott célra ne használja. Semmiféle olyan módon nem használhatja a szolgáltatásokat, amely sérülést, működési zavart, túlterhelést vagy károsodást okozhatna a korfuinfo.hu valamely kiszolgálójában, vagy amely harmadik felet akadályozna a szolgáltatások használatában és élvezetében.

Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megvonja az ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférési jogát. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szerveren tárolt személyes beállításokat és ingyenesen használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölje. Az ilyen adatok elvesztéséből származó károkért történő kártérítés lehetőségét az üzemeltető kizárja.

A korfuinfo.hu oldalain szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek. A külső linkek nem tartoznak az üzemeltető szerkesztése alá, ezért az üzemeltető nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a korfuinfo.hu oldalain nem jelenti automatikusan, hogy az üzemeltető egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

 

A korfuinfo.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

 Korfuinfo.hu - Minden, amit Korfuról tudni érdemes...